• Εκπαίδευση

Aquanatal Yoga L2 (Aqua Yoga στη Λοχεία) | 25-26 Απριλίου 2020 | Αθήνα Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Διεθνούς Πιστοποίησης Birthlight

Aquanatal Yoga L2 (Aqua Yoga στη Λοχεία) | 25-26 Απριλίου 2020 | Αθήνα Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Διεθνούς Πιστοποίησης Birthlight
Ημερομηνία Διεξαγωγής 25-26 Απριλίου 2020
Τόπος Διεξαγωγής Αθήνα
Υπεύθυνος Επικοινωνίας Κατσικάρη Κυριακή (Κική) | info@kikikatsikari.gr

 

Ο παγκοσμίου φήμης οργανισμός Birthlight διοργανώνει στην Ελλάδα το εκπαιδευτικό σεμινάριο “Άσκηση κατά την περίοδο της λοχείας”.

Πρόκειται για ένα εντατικό σεμινάριο δύο ημερών που καλύπτει όλη την περίοδο της λοχείας. Το δεύτερο αυτό μέρος είναι πραγματικά θεμελιώδες και καλύπτει την ιδιαίτερη φιλοσοφία και προσέγγυση Birthlight και ταυτόχρονα τις πρακτικές της άσκησης, την ανατομία και φυσιολογία των νέων μαμάδων. Χρησιμοποιούνται οπτικά βοηθήματα για να διευκολυνθεί η μάθηση και οι μαθητές λαμβάνουν ένα λεπτομερές εκπαιδευτικό εγχειρίδιο.

Το σεμινάριο αυτό μεταδίδει τις διεθνούς φήμης πρακτικές Birthlight για την άσκηση στην περίοδο της λοχείας. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεωρίας αλλά και πράξης. Η Aqua Yoga στη Λοχεία (Aquanatal Yoga επίπεδο 2) εστιάζει στις μετεγεννητικές  πρακτικές για τις νέες μητέρες. Ιδιαίτερα εμβαθύνει στη γνώση για την κατανόηση της κατάστασης και διδάσκει πρακτικές προκειμένου να διευκολυνθεί η μετάβαση της γυναίκας στη μητρότητα και στη σύνδεση με το μωρό της. Πέρα από το ασκησιολόγιο, περιλαμβάνονται οι γνώσεις για το πώς να γαλουχήσουν η νέες μητέρες τα μωρά τους. Επιπλέον, το φάσμα της θεωρίας καλύπτει χρήσεις και πρακτικές για πρόληψη ή θεραπεία διαφόρων προβλημάτων που οι γυναίκες στη λοχεία ή και μετέπειτα είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν.

Το νερό προσφέρει ένα χαλαρωτικό αλλά και διεγερτικό περιβάλλον και η «Aqua Yoga στη Λοχεία» προσφέρει κάτι παραπάνω από απλή γυμναστική : το νερό διευκολύνει τη χαλάρωση και βοηθάει στην ανάπτυξη θετικών συναισθημάτων. Η προσέγγισή είναι ευγενική, ήπια και αποτελεσματική. Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν τεχνικές που βάζουν σωστές βάσεις και βασίζονται στην εμπιστοσύνη, τη διασκέδαση και την αγάπη.

Στα σεμινάρια οι συμμετέχοντες λαμβάνουν ενεργά μέρος στις πρακτικές που διδάσκονται, διερευνώντας όχι μόνο τις σωματικές αλλά και τις συναισθηματικές και πνευματικές αλλαγές που συμβαίνουν στη γυναίκα. Είναι μία πρόκληση για τους εκπαιδευόμενους δεδομένου πως ανακαλύπτουν όψεις της κολύμβησης που μπορεί να μην είχαν συναντήσει ποτέ στο παρελθόν, ειδικά σε σχέση με την προσέγγιση των νέων μαμάδων και τις πραγματικές τους ανάγκες!

Οι προσαρμογές των στυλ κολύμβησης διδάσκονται προκειμενου να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη της κολύμβησης κατά τη διάρκεια της λοχείας, ενώ εισάγονται διαφορετικές τεχνικές για την Αναπνοή και την Χαλάρωση.

Το μάθημα περιλαμβάνει επίδειξη των μεθόδων και πλάνων διδασκαλίας για τα μαθήματα. Ο δεσμός και η επικοινωνία μεταξύ της νέας μητέρας και του μωρού της ενισχύεται χάρη στις πρακτικές Birthlight.

Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο:

  • Εκπαιδευτές Birthlight
  • Δάσκαλους κολύμβησης, aquacise, aquarobic, aquafitness
  • Υδροθεραπευτές
  • Μαίες
  • Δάσκαλους γιόγκα
  • Επαγγελματίες υγείας

Σκοπός μας η καλύτερη δυνατή προετοιμασία των εκπαιδευομενων προκειμένου να μπορέσουν άμμεσα να δημιουργήσουν τις δικές σχολές και να αναλάβουν τα δικά τους τμήματα.

…με διεθνή πιστοποίηση και παράλληλη υποστήριξη (φιλοξενία στο site Birthlight, συμμετοχή στο forum, διαφήμιση, αποκλειστική πρόσβαση σε αρχεία, βίντεο κ.α.) από τον οργανισμό και στην μετέπειτα πορεία ως εκπαιδευτές BIRTHLIGHT

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! :
Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό σεμινάριο πρόκειται να το διδάξει η dr. Françoise Freedman,
η εμπνευστής και ιδρύτρια του Birthlight και βραβευμένη για το έργο της!
Πρόκειται για μοναδική ευκαιρία εκπαίδευσης!
Μην το χάσετε!

 

Για περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές επικοινωνήστε με :

Κική Κατσικάρη 

Επίσημη Συνεργάτης Birthlight Ελλάδας - Κύπρου

info@kikikatsikari.gr

www.kikikatsikari.gr 

  

Δείτε το Facebook Event

Birthlight Birthlight - Aqua Yoga Level 1 Birthlight - Baby Swimming Level 1 Birthlight - Baby Swimming Level 2 Birthlight - Aqua Natal Yoga Birthlight - baby & toddler swimming Human Mama Mommy to be Πειρατές της πισίνας