Fit & Healthy Mommy To Be

Fit & Healthy Mommy To Be

Fit & Healthy Mommy To Be

Το πρόγραμμα Fit & Healthy Mommy To Be είναι μία μέθοδος εκγύμνασης που δημιουργήσαμε ειδικά για την περίοδο της εγκυμοσύνης με βάση επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους άσκησης, ώστε να προσφέρουμε στις έγκυες γυναίκες κάτι παραπάνω από μία απλή γυμναστική.

Το πρόγραμμα μας με απόλυτη ασφάλεια συνεισφέρει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των γυναικών και τις βοηθάει να έχουν έναν ευκολότερο, γρηγορότερο και με λιγότερες επιπλοκές τοκετό. Μέσω της άσκησης οι έγκυες ανακουφίζονται από πιθανούς μυοσκελετικούς πόνους ενώ το σώμα τους μπορεί να επανέλθει γρηγορότερα στην προ της κύησης κατάσταση, ενισχύοντας ταυτόχρονα τον θηλασμό.

Το πρόγραμμα άσκησης στην εγκυμοσύνη Fit & Healthy Mommy To Be περιλαμβάνει μεθόδους των οποίων η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια έχει αποδειχθεί επιστημονικά, αφού δημιουργήθηκαν μετά από μακροχρόνια επιστημονική έρευνα και μελέτη τόσο σε θεωρητικό όσο και σε προπονητικό επίπεδο.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις οδηγίες των American Congress of Obstetricians and Gynecologists (ACOG) και American College of Sports Medicine (ACSM) καθώς και με τις πιο σύγχρονες και εξελιγμένες οδηγίες του Canadian Society for Exercise Physiology (CSEP).

Όλη η σύγχρονη γνώση με επιλεγμένες και προσαρμοσμένες ασκήσεις από προγράμματα άσκησης όπως yoga και pilates, core training και functional training καθώς και ασκήσεις ορθοσωμίας, θεραπευτικές ασκήσεις κ.τ.λ. τροποποιούνται, προσαρμόζονται και συνδυάζονται αρμονικά με σκοπό την ενίσχυση της φυσικής και ψυχικής ευεξίας της εγκύου και την εξασφάλιση της υγείας του εμβρύου.

Ο ευκολότερος τοκετός, η ταχύτερη επάνοδος στο προ της κύησης σωματικό βάρος, η ανακούφιση από τους πόνους που προκαλούν οι αλλαγές της σπονδυλικής στήλης στην πλάτη και στην οσφυϊκή μοίρα καθώς και η βελτίωση της ψυχολογικής διάθεσης της εγκυμονούσας αποτελούν μερικά μόνο από τα οφέλη που προκύπτουν από τη συμμετοχή των γυναικών.

Ασκήσεις σωστής αναπνοής, ενδυνάμωσης, χαλάρωσης, διατάσεις, ασκήσεις εμπέδωσης αλλά και αλλαγής στάσης του εμβρύου είναι το κύριο περιεχόμενο των μαθημάτων μας.

Το πρόγραμμα Fit & Healthy Mommy To Be ενδείκνυται για όλες τις έγκυες γυναίκες ακόμα και για τη δίδυμη κύηση, ανεξαρτήτου μήνα κυήσεως εφόσον βέβαια η εγκυμοσύνη τους εξελίσσεται ομαλά και έχουν και την άδεια του γυναικολόγου τους.

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στην άσκηση.

Το μαθήματα διαρκούν 50 λεπτά και πραγματοποιούνται από μία έως και τρεις φορές την εβδομάδα ανάλογα με τις ημέρες και τις ώρες που εξυπηρετεί τις ασκούμενες, σε ολιγομελή τμήματα.

Υπάρχει η δυνατότητας εναλλαγής μεταξύ των προγραμμάτων (συνδυασμός προγραμμάτων μέσα και έξω από το νερό).

Μία πολύ δυνατή εμπειρία με ευεργετικές ιδιότητες για την πιο σημαντική περίοδο στη ζωή μίας γυναίκας!!!

Πού γίνονται τα μαθήματα Fit & Healthy Mommy To Be; 

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Η Κική Κατσικάρη βρίσκεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Τα μαθήματα άσκησης κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης :

  • σε συνεργαζόμενο χώρο
  • στη φύση (green exercise)
  • στον δικό σας χώρο

ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Για τις εγκύους που βρίσκονται σε άλλες περιοχές ή το προτιμούν, υπάρχει η δυνατότητα μίας σειράς online μαθημάτων και συμβουλευτικής προκειμένου να σας υποστηρίξουμε σε αυτήν την τόσο σημαντική περίοδο με γνώση, ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα άσκησης κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης επικοινωνήστε μαζί μας.

Εξοπλισμός Fit & Healthy Mommy To Be

Για την παρακολούθηση των μαθημάτων κολύμβησης είναι απαραίτητη η χρηση :

  • αθλητικά και άνετα ρούχα
  • πετσέτα
  • νερό

Δικαιολογητικά Fit & Healthy Mommy To Be

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα Fit & Healthy mommy to be είναι απαραίτητη η προσκόμιση ιατρικών βεβαιώσεων, οι οποίες να πιστοποιούν ότι οι ενδιαφερόμενοι είναι υγιείς και μπορούν να συμμετέχουν σε αθλητική δραστηριότητα.

Έτσι λοιπόν απαιτείται:

  • βεβαίωση από τον γυναικολόγο 
  • βεβαίωση από παθολόγο
  • συμπληρωμένο το ειδικό ιατρικό ιστορικό το οποίο σας παρέχουμε εμείς προκειμένου να λάβουμε όλες τις ειδικές παραμέτρους υπόψιν και να σχεδιάσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς

 Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα άσκησης στην εγκυμοσύνη Fit & Healthy Mommy To Be μπορείτε να δείτε μία λίστα από τις πιο συχνές ερωτήσεις, να μάθετε περισσότερα για τα οφέλη του ή να επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Η Κική Κατσικάρη εξειδικεύεται στο baby swimming, την εγκυμοσύνη και τη λοχεία παραδίδοντας καθημερινά μαθήματα σε οικογένειες. Έχει εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί σε όλους τους τομείς της βρεφικής κολύμβησης.

Newsletter

Newsletter

Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Baby Swimming | Σεμινάρια | Κική Κατσικάρη

6948 050 179

info[a]kikikatsikari.gr

www.kikikatsikari.gr