Κική Κατσικάρη

Κική Κατσικάρη

Κική Κατσικάρη

Το παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα!

Η Κική Κατσικάρη είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με μεταπτυχιακές σπουδές στο πρόγραμμα “Φυσική Δραστηριότητα και Ποιότητα Ζωής” του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 

Με πατέρα γυμναστή και μητέρα μαία αισθανόταν από πάντα πολύ κοντά στον τομέα εγκυμοσύνη, άσκηση, παιδί και οικογένεια.

Η αγάπη της για τα παιδιά και το νερό την οδήγησαν στο να ασχοληθει και να εξειδικευτεί στον τομέα του baby swimming και της νηπιακής κολύμβησης, προσπαθώντας να προσφέρει στο ζεύγος γονέα-παιδί κάτι παραπάνω από μία απλή δραστηριότητα. 

“Η βρεφική και νηπιακή κολύμβηση είναι κάτι πολύ βαθύτερο από απλά μαθήματα κολύμβησης!”

Η Κική Κατσικάρη έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί από τον παγκόσμιο οργανισμό Birthlight. Έχει εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί σε όλους τους τομείς του baby swimming και της νηπιακής κολύμβησης (νεογέννητα, βρέφη, νήπια, παιδιά με αναπηρίες).

Ασχολείται επαγγελματικά και με την άσκηση κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και της λοχείας. Μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης, τη βοήθεια της μητέρας της αλλά και την υποστήριξη γυναικολόγων καταφέρνει να προσεγγίζει ολιστικά τον τόσο ιδιαίτερο και ξεχωριστό τομέα της εγκυμοσύνης και της λοχείας!

“Η φυσική δραστηριότητα είναι πολύ σημαντική σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη και μοναδική περίοδο στη ζωή μίας γυναίκας, του μωρού της αλλά και όλης της οικογένειας!“

Καθηγήτρια εκπαιδευτών και συνεργάτης του παγκόσμιου οργανισμού Birthlight στον τομέα της βρεφικής και νηπιακής κολύμβησης, διοργανώνει και διδάσκει εκπαιδευτικά σεμινάρια σε επαγγελματίες και γονείς με στόχο την προώθηση του ιδιαίτερου αυτού τομέα και της ξεχωριστής φιλοσοφίας Birthlight!

Η Κική Κατσικάρη είναι συνεργάτης της πρώτης ολιστικής πλατφόρμας Γονεϊκότητας "Project Parenting" προσφέροντας τις γνώσεις και την εμπειρία της ώστε να στηρίξει τους γονείς στο σημαντικό τους έργο!

Το ταξίδι της γνώσης δε σταματάει ποτέ για αυτό και συνεχίζει συνεχώς να επιμορφώνεται. Έχει ολοκληρώσει επιμορφωτικά προγράμαμτα σχετικά με την "Ειδική Αγωγή", την "Προαγωγή Ψυχικής Υγείας Παιδιών & Εφήβων", την "Εκπαίδευση σε Διαπολιτισμικά Περιβάλλοντα".

Με αρχή το ότι για να αναδειχθεί η προσωπικότητα και τα θετικά στοιχεία του κάθε ατόμου θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός στη μοναδικότητα του, εξατομικευμένη προσέγγιση και πολύ αγάπη, διδάσκει καθημερινά μαθήματα!

Η Κική Κατσικάρη εξειδικεύεται στο baby swimming, την εγκυμοσύνη και τη λοχεία παραδίδοντας καθημερινά μαθήματα σε οικογένειες. Έχει εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί σε όλους τους τομείς της βρεφικής κολύμβησης.

Newsletter

Newsletter

Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Baby Swimming | Σεμινάρια | Κική Κατσικάρη

6948 050 179

info[a]kikikatsikari.gr

www.kikikatsikari.gr