Λοχεία

Λοχεία

Η άσκηση στη λοχεία έχει θετική επίδραση στην καλύτερη και γρηγορότερη επάνοδο της γυναίκας στα προ της εγκυμοσύνης επίπεδα όσον αφορά το σωματικό βάρος, τις φυσιολογικές μεταβολές που προήλθαν από την εγκυμοσύνη, τις μυοσκελετικές επιβαρύνσεις τόσο από την εγκυμοσύνη όσο και από την αυξημένη σε απαιτήσεις καθημερινή φροντίδα του βρέφους.

Τα προγράμματά «Fit & Healthy Mommy» και «Aqua Fit & Healthy Mommy» βασισμένα σε επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους άσκησης περιλαμβάνουν πρακτικές των οποίων η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια είναι αποδεδειγμένα αφού δημιουργήθηκαν μετά από μακροχρόνια επιστημονική έρευνα και μελέτη τόσο σε θεωρητικό όσο και σε προπονητικό επίπεδο και συνεισφέρουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των λεχωίδων γυναικών.

Μέσω της άσκησης κατά την λοχεία οι γυναίκες ανακουφίζονται από πιθανούς μυοσκελετικούς πόνους ενώ δίνεται ιδιαίτερη προσοχή και αντιμετωπίζονται συχνά προβλήματα (διάσταση λευκής γραμμής, προβλήματα στο πυελικό έδαφος, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα κτλ.). Το σώμα τους μπορεί να επανέλθει γρηγορότερα στην προ της κύησης κατάσταση, βελτιώνεται η λειτουργικότητα και η διάθεσή τους, ενισχύοντας ταυτόχρονα τον θηλασμό.

Τα προγράμματα «Fit & Healthy Mommy» και «Aqua Fit & Healthy Mommy» ενδείκνυνται για όλες τις γυναίκες στη λοχεία είτε μετά από φυσιολογικό τοκετό είτε μετά από καισαρική τομή και μπορούν να πραγματοποιηθούν και μαζί με το μωρό εφόσον η λεχωίδα το επιθυμεί.

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στην άσκηση ούτε κολυμβητικές γνώσεις.

Το μαθήματα διαρκούν 50 λεπτά, πραγματοποιούνται από μία έως και τρεις φορές την εβδομάδα ανάλογα με τις ημέρες και τις ώρες που εξυπηρετεί τις ασκούμενες.

Υπάρχει η δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ των προγραμμάτων (συνδυασμός προγραμμάτων μέσα και έξω από το νερό).

Μία πολύ δυνατή εμπειρία με ευεργετικές ιδιότητες!

Πού γίνονται τα μαθήματα άσκησης στη λοχεία; 

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Η Κική Κατσικάρη βρίσκεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Τα μαθήματα άσκησης κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης :

  • σε συνεργαζόμενο χώρο στη Θεσσαλονίκη : Baby Shark Swimming Academy
  • στη φύση (green exercise)
  • στον δικό σας χώρο
  • στη θάλασσα τους καλοκαιρινούς μήνες

ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Για τις νέες μανούλες που βρίσκονται σε άλλες περιοχές ή το προτιμούν, υπάρχει η δυνατότητα μίας σειράς online μαθημάτων και συμβουλευτικής προκειμένου να σας υποστηρίξουμε σε αυτήν την τόσο σημαντική περίοδο με γνώση, ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα άσκησης κατά την περίοδο της λοχείας επικοινωνήστε μαζί μας.

Aqua Fit & Healthy Mommy

Το πρόγραμμα άσκησης στη λοχεία Fit & Healthy Mommy, βασισμένο σε επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους άσκησης περιλαμβάνει πρακτικές των οποίων η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια είναι αποδεδειγμένα...

Aqua Fit & Healthy Mommy

Το Aqua Fit & Healthy Mommy είναι μία ευχάριστη και άκρως αποτελεσματική μέθοδος άσκησης στο νερό κατά την περίοδο της λοχείας...

Συχνές Eρωτήσεις

Διαβάστε συχνές ερωτήσεις για άσκηση κατά την περίοδο της λοχείας μέσα και έξω από το νερό

Η Κική Κατσικάρη εξειδικεύεται στο baby swimming, την εγκυμοσύνη και τη λοχεία παραδίδοντας καθημερινά μαθήματα σε οικογένειες. Έχει εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί σε όλους τους τομείς της βρεφικής κολύμβησης.

Newsletter

Newsletter

Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Baby Swimming | Σεμινάρια | Κική Κατσικάρη

6948 050 179

info[a]kikikatsikari.gr

www.kikikatsikari.gr