Aqua Fit & Healthy Mommy

Aqua Fit & Healthy Mommy

Aqua Fit & Healthy Mommy

Το Aqua Fit & Healthy Mommy είναι μία ευχάριστη και άκρως αποτελεσματική μέθοδος άσκησης στο νερό κατά την περίοδο της λοχείας. 

Το Aqua Fit & Healthy Mommy βασισμένο σε επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους άσκησης περιλαμβάνει πρακτικές των οποίων η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια είναι αποδεδειγμένα αφού δημιουργήθηκαν μετά από μακροχρόνια επιστημονική έρευνα και μελέτη τόσο σε θεωρητικό όσο και σε προπονητικό επίπεδο και συνεισφέρουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των λεχωίδων γυναικών και την αποτελεσματική αποκατάσταση του σώματος τους.

Οφέλη Aqua Fit & Healthy Mommy

Μέσω της άσκησης κατά την λοχεία στο Aqua Fit & Healthy Mommy οι γυναίκες:

 • επανακτούν τη δύναμη και τη σταθερότητα τους
 • ανακουφίζονται από πιθανούς μυοσκελετικούς πόνους
 • αντιμετωπίζονται συχνά προβλήματα (διάσταση λευκής γραμμής, προβλήματα στο πυελικό έδαφος, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα κτλ.).
 • το σώμα τους μπορεί να επανέλθει πιο γρήγορα στην προ της κύησης κατάσταση (καρδιαγγειακή λειτουργία, ενίσχυση των οστών, ιδανικό βάρος)
 • βελτιώνεται η λειτουργικότητα τους
 • βελτιώνεται η διάθεση τους
 • βελτιώνεται η φυσική τους κατάσταση
 • επανέρχεται πιο γρήγορα το φυσιολογικό σωματικό βάρος 

Στο πρόγραμμα άσκησης κατά τη λοχεία Aqua Fit & Healthy Mommy η λεχωΐδα μητέρα μπορεί να γυμναστεί, χωρίς να καταπονηθεί, έχοντας ως στόχο να γνωρίσει ακόμα καλύτερα το σώμα της, να κατανοήσει τις αλλαγές του, να έχει τον απόλυτο έλεγχο αυτού και των κινήσεων της προκειμένου να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της καθημερινότητας, χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας τις ευεργετικές ιδιότητες του νερού.

Το νερό είναι το ιδανικό περιβάλλον στην άσκηση κατά τη λοχεία δεδομένου πως δίνει τη δυνατότητα στη γυναίκα να κινηθεί άνετα και με ασφάλεια μέσα σε αυτό κάνοντας κινήσεις και ασκήσεις που θα ήταν ακατόρθωτο να γίνουν εκτός αυτού. Λόγω της υδροστατικής πίεσης και της αντίστασης του νερού η μέλλουσα μητέρα δουλεύει όλο της το σώμα νιώθοντας ανάλαφρα και άνετα.

Το νερό διευκολύνει τη χαλάρωση και βοηθάει στην ανάπτυξη θετικών συναισθημάτων προσφέροντας με αυτό τον τρόπο ένα ήρεμο αλλά και διεγερτικό περιβάλλον.

Μέσω του εξειδικευμένου προγράμματος Aqua Fit & Healthy Mommy ενισχύεται ταυτόχρονα η ικανότητα θηλασμού αλλά και η ποιότητα του!

Ταυτόχρονα ενισχύονται και οι κοινωνικες συναναστροφές αφού με τη συμμετοχή σε ομαδικά προγράμματα οι γυναίκες έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με άλλες μαμάδες!

Το πρόγραμμα άσκησης στη λοχεία Aqua Fit & Healthy Mommy ενδείκνυται για όλες τις γυναίκες στη λοχεία είτε μετά από φυσιολογικό τοκετό είτε μετά από καισαρική τομή και μπορεί να πραγματοποιηθεί και μαζί με το μωρό εφόσον η λεχωίδα το επιθυμεί.

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στην άσκηση ή στην κολύμβηση.

Το μαθήματα διαρκούν 50 λεπτά, πραγματοποιούνται από μία έως και τρεις φορές την εβδομάδα ανάλογα με τις ημέρες και τις ώρες που εξυπηρετεί τις ασκούμενες.

Υπάρχει η δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ των προγραμμάτων (συνδυασμός προγραμμάτων μέσα και έξω από το νερό).

Πού γίνονται τα μαθήματα Aqua Fit & Healthy Mommy; 

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Η Κική Κατσικάρη βρίσκεται στην πόλη της Θεσααλονίκης.

Τα μαθήματα άσκησης στο νερό κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης :

 • σε συνεργαζόμενο χώρο στη Θεσσαλονίκη : Baby Shark Swimming Academy
 • στη θάλασσα τους καλοκαιρινούς μήνες
 • στον δικό σας χώρο εφόσον υπάρχει πισίνα

ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Για τις νέες μανούλες που βρίσκονται σε άλλες περιοχές ή το προτιμούν, υπάρχει η δυνατότητα μίας σειράς online μαθημάτων και συμβουλευτικής προκειμένου να σας υποστηρίξουμε σε αυτήν την τόσο σημαντική περίοδο με γνώση, ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα άσκησης κατά την περίοδο της λοχείας επικοινωνήστε μαζί μας.

Εξοπλισμός Aqua Fit & Healthy Mommy

Για την παρακολούθηση των μαθημάτων κολύμβησης στο Aqua Fit & Healthy Mommy είναι απαραίτητη η χρήση ειδικού εξοπλισμού

 • μαγιό
 • μπουρνούζι
 • αδιάβροχες παντόφλες
 • σκουφάκι κολύμβησης
 • γυαλάκια κολύμβησης (προαιρετικό)

Δικαιολογητικά Aqua Fit & Healthy Mommy

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα Aqua Fit & Healthy Mommy είναι απαραίτητα η προσκόμιση ιατρικών βεβαιώσεων, οι οποίες να πιστοποιούν ότι οι ενδιαφερόμενοι είναι υγιείς και μπορούν να συμμετέχουν σε κολυμβητική δραστηριότητα :

 • βεβαίωση από τον γυναικολόγο σας
 • βεβαίωση από δερματολόγο, παθολόγο
 • συμπληρωμένο το ειδικό ιατρικό ιστορικό το οποίο σας παρέχουμε εμείς προκειμένου να λάβουμε όλες τις ειδικές παραμέτρους υπόψιν και να σχεδιάσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς

Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα άσκησης στη λοχεία Aqua Fit & Healthy Mommy μπορείτε να δείτε μία λίστα από τις πιο συχνές ερωτήσεις, να μάθετε περισσότερα για τα οφέλη του ή να επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Η Κική Κατσικάρη εξειδικεύεται στο baby swimming, την εγκυμοσύνη και τη λοχεία παραδίδοντας καθημερινά μαθήματα σε οικογένειες. Έχει εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί σε όλους τους τομείς της βρεφικής κολύμβησης.

Newsletter

Newsletter

Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Baby Swimming | Σεμινάρια | Κική Κατσικάρη

6948 050 179

info[a]kikikatsikari.gr

www.kikikatsikari.gr