Βρεφική Κολύμβηση και Νεογέννητα Βρέφη

Βρεφική Κολύμβηση και Νεογέννητα Βρέφη

Βρεφική Κολύμβηση και Νεογέννητα Βρέφη

Η Βρεφική Κολύμβηση στα Νεογέννητα μπορεί να ξεκινήσει από τις πρώτες εβδομάδες.

Από τη γέννηση του μωρού τους υποστηρίζουμε τους γονείς στο σπίτι μέσω ενός ειδικά διαμορφωμένου πρόγραμματος εκπαίδευσης προσφέροντας μαθήματα και συμβουλευτική στο σπίτι, προκειμένου να βοηθήσουμε την οικογένεια να απολαύσει την ελευθερία και τη διασκέδαση που το νερό έχει να προσφέρει. 

Τα βρέφη σε αυτό το τόσο πρώιμο στάδιο της ζωής τους είναι ήδη εξοικειωμένα με το περιβάλλον του νερού αφού είναι παρόμοιο με αυτό της μήτρας.

Με τα μαθήματα βρεφικής κολύμβησης στα νεογέννητα οι γονείς έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν στα παιδιά τους όλα τα οφέλη της βρεφικής κολύμβησης ακόμα πιο νωρίς, βοηθώντας έτσι τα μωρά τους να εξελιχθούν σε πολλά επίπεδα.

Το πρόγραμμα αυτό είναι ευεργετικό τόσο για τον γονέα όσο και για το ίδιο το βρέφος δεδομένου ότι μέσα από μία εξειδικευμένη στις ανάγκες των βρεφών προσέγγιση και σε ένα ήρεμο και χαλαρό περιβάλλον, οι γονείς μαθαίνουν να χαλαρώνουν με το μωρό τους στο νερό και να εξοικειώνονται μέσα σε αυτό.

Οι γονείς περνούν εποικοδομητικό χρόνο με το μωρό τους, εκπαιδεύονται πώς να το χειρίζονται με χαλαρές και απαλές λαβές και να το υποστηρίζουν,  ενώ το βρέφος βιώνει την απόλυτη εμπειρία της πλευστότητας και χαλάρωσης μέσα στο νερό!

Όσο τα μωρά κερδίζουν και αποκτούν δύναμη και έλεγχο του κεφαλιού τόσο προχωράμε σε πιο δυναμικές και παιγνιώδεις δραστηριότητες.

Στόχος στα μαθήματα βρεφικής κολύμβησης στα νεογέννητα μωρά είναι η αυτοπεποίθηση των γονέων στο χειρισμό του βρέφους στο νερό, η σύνδεση της οικογένειας, η κατανόηση, η μεγιστοποίηση όλων των πλεονεκτημάτων σωματικά και συναισθηματικά. 

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στον προσωπικό χώρο της οικογένειας προκειμένου τα μέλη της να νοιώθουν οικειότητα, άνεση και ασφάλεία. Τα μαθήματα βρεφικής κολύμβησης στα νεογέννητα μπορούν να γίνουν είτε μέσα στο μπανιεράκι του μωρού (βρέφος), είτε στη μπανιέρα του σπιτιού (βρέφος ή βρέφος και γονέας μαζί) από τις πρώτες ημέρες της γέννησης μέχρι και τους πρωτούς μήνες της ζωής του.

 Οφέλη από τα μαθήματα βρεφικής κολύμβησης σε νεογέννητα βρέφη:

  • ενδυνάμωση
  • βελτιώνεται η λειτουργία του πεπτικού συστήματος
  • κοιμούνται καλύτερα
  • χαλαρώνουν
  • αποσυμφοριση έντασης
  • απελευθερωση της κίνησης
  • τα παιδιά που ξεκινούν από πολύ νωρίς μαθήματα βρεφικής κολύμβησης περπατούν γρηγορότερα 

Πού γίνονται τα μαθήματα βρεφικής κολύμβησης σε νεογέννητα βρέφη; 

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Η Κική Κατσικάρη βρίσκεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Τα μαθήματα βρεφικής κολύμβησης σε νεογέννητα βρέφη πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης :

  • στον δικό σας χώρο 
  • σε συνεργαζόμενο χώρο στη Θεσσαλονίκη : Baby Shark Swimming Academy

ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Για τις οικογένειες που βρίσκονται σε άλλες περιοχές ή το προτιμούν, υπάρχει η δυνατότητα μίας σειράς online μαθημάτων και συμβουλευτικής προκειμένου να σας υποστηρίξουμε στα πρώτα σας βήματα με γνώση και αυτοπεποίθηση.

Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα βρεφικής και νηπιακής κολύμβησης επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι εξοπλισμός απαιτείται στα μαθήματα βρεφικής κολύμβησης σε νεογέννητα βρέφη;

Δεν απαιτείται εξειδικευμένος εξοπλισμός πέραν αυτού που χρησιμοποιεί η οικογένεια για το μπανιο του μωρου

Τι δικαιολογητικά χρειάζονται στα μαθήματα βρεφικής κολύμβησης σε νεογέννητα βρέφη;;

Δε χρειάζονται δικαιολογητικά

Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα βρεφικής κολύμβησης σε νεογέννητα βρέφη μπορείτε να δείτε μία λίστα από τις πιο συχνές ερωτήσεις, να μάθετε περισσότερα για τα οφέλη του baby swimming ή να επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Η Κική Κατσικάρη εξειδικεύεται στο baby swimming, την εγκυμοσύνη και τη λοχεία παραδίδοντας καθημερινά μαθήματα σε οικογένειες. Έχει εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί σε όλους τους τομείς της βρεφικής κολύμβησης.

Newsletter

Newsletter

Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Baby Swimming | Σεμινάρια | Κική Κατσικάρη

6948 050 179

info[a]kikikatsikari.gr

www.kikikatsikari.gr