Καθηγήτρια Εκπαιδευτών Birthlight

Καθηγήτρια Εκπαιδευτών Birthlight

Καθηγήτρια Εκπαιδευτών Birthlight

Η Κική Κατσικάρη είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με μεταπτυχιακές σπουδές στο πρόγραμμα “Φυσική Δραστηριότητα και Ποιότητα Ζωής” του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 

Η Κική Κατσικάρη έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί από τον παγκόσμιο εκπαιδευτικό οργανισμό Birthlight σε όλους τους τομείς του baby swimming και της νηπιακής κολύμβησης.

Είναι αποκλειστικός συνεργάτης και εκπρόσωπος του Birthlight σε Ελλάδα και Κύπρο και καθηγήτρια εκπαιδευτών (Master Teacher) στον τομέα του baby swimming & της νηπιακής κολύμβησης και της άσκησης στο νερό κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και της λοχείας.

Διοργανώνει και διδάσκει εκπαιδευτικά σεμινάρια για επαγγελματίες με στόχο να προωθήσει τον ιδιαίτερο αυτόν τομέα και την ξεχωριστή φιλοσοφία και προσέγγιση Birthlight με βάση την επιστημονική γνώση! 

Η Κική Κατσικάρη εξειδικεύεται στο baby swimming, την εγκυμοσύνη και τη λοχεία παραδίδοντας καθημερινά μαθήματα σε οικογένειες. Έχει εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί σε όλους τους τομείς της βρεφικής κολύμβησης.

Newsletter

Newsletter

Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Baby Swimming | Σεμινάρια | Κική Κατσικάρη

6948 050 179

info[a]kikikatsikari.gr

www.kikikatsikari.gr