Οι Εκπαιδευτές μας

Οι Εκπαιδευτές μας

Οι Εκπαιδευτές μας

Οι εκπαιδευτές μας Birthlight αποτελούν εγγύηση για την οικογένεια και τη μοναδική εμπειρία στα μαθήματα βρεφικής και νηπιακής κολύμβησης.

Μέσω της ολιστικής προσέγγισης επιστημονικά τεκμηριωμένης και εξειδικευμένης γνώσης, μπορούν να εξασφαλίσουν τη σωματική και συναισθηματική φροντίδα των παιδιών και των οικογενειών τους.

Οι αξίες του σεβασμού, της αποδοχής και της εμπιστοσύνης είναι θεμελιώδους σημασίας σε όλα τα επίπεδα για τους εκπαιδευτές μας Birthlight ενώ υπάρχει εκτεταμένη γνώση ανατομίας, φυσιολογίας, ψυχολογίας των βρεφών, επιστημονικής έρευνας και τεχνολογικής προόδου στην κολύμβηση.

Χαρακτηριστικό όλων των εκπαιδευτών μας Birthlight είναι η διδασκαλία με επίγνωση, κατονόηση και σεβασμό στην ατομικότητα και τη διαφορετικότητα.

Όλοι οι εκπαιδευτές Birthlight μοιραζόμαστε το πάθος και την πεποίθηση ότι η απόλαυση της κολύμβησης και η αγάπη για το νερό θα πρέπει να προάγεται από έναν σίγουρο και γεμάτο αγάπη χειρισμό των βρεφών και των νηπίων μέσα στο νερό χωρίς ποτέ να υπάρχει βίαιος εγκλιματισμός ή πρακτικές εξαναγκασμού.

Για χαρούμενα παιδιά γεμάτα αυτοπεποίθηση και ευτυχισμένους γονείς αναζητήστε έναν Πιστοποιημένο Εκπαιδευτή Βρεφικής - Νηπιακής Κολύμβησης Birthlight!

Η Κική Κατσικάρη εξειδικεύεται στο baby swimming, την εγκυμοσύνη και τη λοχεία παραδίδοντας καθημερινά μαθήματα σε οικογένειες. Έχει εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί σε όλους τους τομείς της βρεφικής κολύμβησης.

Newsletter

Newsletter

Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Baby Swimming | Σεμινάρια | Κική Κατσικάρη

6948 050 179

info[a]kikikatsikari.gr

www.kikikatsikari.gr