Τι είναι το Aqua Fit & Healthy Mommy to be ;

Τι είναι το Aqua Fit & Healthy Mommy to be ;

Το πρόγραμμα «Aqua Fit & Healthy mommy to be» είναι μία μέθοδος εκγύμνασης στο νερό, που δημιουργήσαμε ειδικά για τις μέλουσσες μανούλες με βάση επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους άσκησης, προσπαθώντας να προσφέρουμε στις γυναίκες κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης τους, κάτι παραπάνω από μία απλή γυμναστική.

Πρόκειται για μία ευχάριστη και άκρως αποτελεσματική μέθοδο άσκησης κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρχές και ασκήσεις yoga καθώς και ένα ευρύτερο ασκησιολόγιο προσαρμοσμένο ειδικά στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των εγκύων.

Ασκήσεις σωστής αναπνοής, ενδυνάμωσης, χαλάρωσης, διατάσεις, ασκήσεις εμπέδωσης αλλά και αλλαγής στάσης του εμβρύου, ασκήσεις εξοικείωσης για τις εγκύους που επιλέγουν τη γέννα στο νερό, είναι το κύριο περιεχόμενο των μαθημάτων μας!

Η Κική Κατσικάρη εξειδικεύεται στο baby swimming, την εγκυμοσύνη και τη λοχεία παραδίδοντας καθημερινά μαθήματα σε οικογένειες. Έχει εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί σε όλους τους τομείς της βρεφικής κολύμβησης.

Newsletter

Newsletter

Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Baby Swimming | Σεμινάρια | Κική Κατσικάρη

6948 050 179

info[a]kikikatsikari.gr

www.kikikatsikari.gr