Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τον ΝΕΟ κύκλο σεμιναρίων Baby Swimming Birthlight (80ωρών) σε Ελλάδα και Κύπρο!

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τον ΝΕΟ κύκλο σεμιναρίων Baby Swimming Birthlight (80ωρών) σε Ελλάδα και Κύπρο!

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τον ΝΕΟ κύκλο σεμιναρίων Baby Swimming Birthlight (80ωρών) σε Ελλάδα και Κύπρο!

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τον νέο κύκλο σεμιναρίων Baby Swimming Birthlight σε Ελλάδα και Κύπρο!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Baby Swimming part 1 (50ώρες)

Tο Σεμινάριο Baby Swimming part 1 του Birthlight είναι ένα εντατικό σεμινάριο 50 ωρών και περιλαμβάνει τις αυθεντικές πρακτικές βρεφικής κολύμβησης του Birthlight. Το μέρος 1 αφορά τα βρέφη ηλικίας 2 μηνών έως 12-15 μηνών ή τα μεγαλύτερα παιδιά (2-3ετών) που είναι αρχάρια και δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία.

Tο Σεμινάριο αυτό είναι θεμελιώδες και καλύπτει ταυτόχρονα τις πρακτικές της βρεφικής κολύμβησης, την ανατομία και φυσιολογία των βρεφών και ζητήματα γονεικότητας. Χρησιμοποιούνται οπτικά βοηθήματα για να διευκολυνθεί η μάθηση και οι μαθητές λαμβάνουν ένα λεπτομερές εκπαιδευτικό εγχειρίδιο. 

Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος στο Σεμινάριο Baby Swimming part 1 είναι να εξοπλίσει τους συμμετέχοντες και μελλοντικούς εκπαιδευτές Birthlight ώστε να μπορούν να  διδάξουν τους μαθητές τους με εξειδικευμένη γνώση, ολιστική προσέγγιση και αυτοπεποίθηση. Οι εκπαιδευτές Birthlight μαθαίνου να απαντούν στις ερωτήσεις των γονέων και να τους καθοδηγούν με ααφαλείς και επιστημονικά τεκμηριωμένες οδηγίες και πρακτικές.

Το σεμινάριο Baby Swimming part 1 (50ώρες) Συνδυασμός online και δια ζώσης εκπαίδευση περιλαμβάνει :

ΘΕΩΡΙΑ : 2 μέρες online Zoom θεωρία + online υλικό ασύγχρονης εκπαίδευσης
ΠΡΑΞΗ  : 2 μέρες δια ζώσης

Ο ενδιαφερόμενος επιλεγει την ημερομηνία που τον εξυπηρετεί για το online θεωρητικό μέρος και στη συνέχεια επιλέγει την περιοχή που επιθυμεί να παρακολουθήσει το πρακτικό μερος του σεμιναριου baby swimming μικτής εκπαίδευσης.

Διαθέσιμες Ημερομηνίες Διεξαγωγής του ONLINE ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ μέρους :

Διαθέσιμες Περιοχές Διεξαγωγής του ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ μέρους :


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Baby Swimming part 2 (30ώρες)

Tο Σεμινάριο Baby Swimming part 2 του Birthlight είναι ένα εντατικό σεμινάριο 30 ωρών απευθυνόμενο σε  πιστοποιημένους δασκάλους Birthlight Baby Swimming part 1.

Tο Σεμινάριο επανεξετάζει και επεκτείνει τη γνώση του part 1 ενώ η ιδιαίτερη έμφαση του είναι στα παιδιά ηλικίας 9-30 μηνών και μεγαλύτερα καθώς και στη δυναμική του ζεύγους γονέα-βρέφους. Καλύπτει ταυτόχρονα τις πρακτικές της βρεφικής κολύμβησης  την ανατομία και φυσιολογία για τα μεγαλύτερα παιδιά (9-30 μηνών). Χρησιμοποιούνται οπτικά βοηθήματα για να διευκολυνθεί η μάθηση. 

Το σεμινάριο αποσκοπεί στο να δώσει τα απαραίτητα εφόδια στους συμμετέχοντες για να διδάξουν αποτελεσματικά καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των γονέων και των παιδιών της μεγαλύτερης αυτής ηλικίας. Τα στοιχεία που διδάχθηκαν στα μαθήματα του Σεμιναρίου Baby Swimming part 1 συνδυάζονται σε πιο δυναμικούς συνδυασμούς. Το μάθημα εμβαθύνει στην κατανόηση και την πρακτική της βρεφικής κολύμβησης.

Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος στο Σεμινάριο Baby Swimming part 2 είναι να εξοπλίσει τους συμμετέχοντες και μελλοντικούς εκπαιδευτές Birthlight ώστε να διδάξουν τα ζεύγη γονέων-παιδιών με εξειδικευμένη γνώση, ολιστική προσέγγιση και αυτοπεποίθηση.

Το σεμινάριο Baby Swimming part 2 (30ώρες) Συνδυασμός online και δια ζώσης εκπαίδευση περιλαμβάνει

ΘΕΩΡΙΑ : 1 ημέρα online Zoom θεωρία + online υλικό ασύγχρονης εκπαίδευσης
ΠΡΑΞΗ  : 1 ημέρα δια ζώσης πράξη

Ο ενδιαφερόμενος επιλεγει την ημερομηνία που τον εξυπηρετεί και στη συνέχεια επιλέγει την περιοχή που επιθυμεί να παρακολουθήσει το πρακτικό μερος του σεμιναριου baby swimming part 2 μικτής εκπαίδευσης.

*Διαθέσιμες Ημερομηνίες Διεξαγωγής του ONLINE ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ μέρους :

Διαθέσιμες Περιοχές Διεξαγωγής του ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ μέρους :


Ο Birthlight, παγκοσμίου φήμης οργανισμός, μέσα από τα εκπαιδευτικά του προγράμματα συνδυάζει τη διαδραστική απόλαυση στο νερό και τα θεμέλια της απρόσκοπτης κολύμβησης για βρέφη και μικρά παιδιά, ηλικίας δύο μηνών έως 4 ετών μαζί με τους γονείς τους.

Ενάντια σε εξαναγκαστικές μεθόδους, η φιλοσοφία Birthlight είναι ευγενική και έχει οδηγό πάντα το παιδί και τις ιδιότητες του νερού. Πρόκειται για μια διαδικασία ολιστικής προσέγγισης του παιδιού και της γονεικότητας που είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα του Birthlight. Το αποκαλούμε «Water Parenting».

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων Baby Swimming Birthlight, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν ενεργά μέρος στις πρακτικές που διδάσκονται, διερευνώντας όχι μόνο τις σωματικές αλλά και τις συναισθηματικές και πνευματικές αλλαγές που συμβαίνουν στα βρέφη κατά την ανάπτυξη τους. Είναι μία πρόκληση για τους εκπαιδευόμενους δεδομένου ότι ανακαλύπτουν όψεις της κολύμβησης που μπορεί να μην είχαν συναντήσει ποτέ στο παρελθόν, ειδικά σε σχέση με την προσέγγιση των παιδιών και τις πραγματικές τους ανάγκες!

Τα εκπαιδευτικά σεμινάριά βρεφικής κολύμβησης Birthlight προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τόσο σε εκπαιδευτικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο.

Η συγκεκριμένη εκπαίδευση baby swimming, υποστηρίζει τόσο ασύγχρονες όσο και σύγχρονες μορφές επικοινωνίας με σύγχρονα ψηφιακά μέσα όπως το Σύστημα Διαxείρισης Μάθησης LearnDash και το Σύστημα Εικονικής Τάξης Zoom.

Στόχος είναι η ευελιξία και η δυνατότητα συμμετοχής σε όσους επιθυμούν να εξειδικευτούν στους συγκεκριμένους τομείς σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες και τον δικό τους ρυθμό.


 Τα σεμινάρια είναι ανοικτά και απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες που τους ενδιαφέρει να αποκτήσουν και να κατακτήσουν τη συγκεκριμένη γνώση!


Γλώσσα των σεμιναρίων baby swimming είναι η ελληνική και καθηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Κική Κατσικάρη.


Για περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές επικοινωνήστε μαζί μας


Διαβάστε τις Γενικές Πληροφορίες για τα εκπαιδευτικά σεμινάρια Birthlight εδώ


Facebook

Η Κική Κατσικάρη εξειδικεύεται στο baby swimming, την εγκυμοσύνη και τη λοχεία παραδίδοντας καθημερινά μαθήματα σε οικογένειες. Έχει εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί σε όλους τους τομείς της βρεφικής κολύμβησης.

Newsletter

Newsletter

Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Baby Swimming | Σεμινάρια | Κική Κατσικάρη

6948 050 179

info[a]kikikatsikari.gr

www.kikikatsikari.gr