Τα Νέα μας - Σεμινάρια Baby Swimming

Τα Νέα μας - Σεμινάρια Baby Swimming

Τα Νέα μας - Σεμινάρια Baby Swimming Birthlight

Ένα σπουδαίο γκρουπ μαθητών ολοκλήρωσε την Κυριακή 31 Μαρτίου μία από τις διαθέσιμες Online θεωρίες του σεμιναρίου Baby Swimming Part 1. (υπάρχουν και άλλες διαθέσιμες ημερομηνίες για το OnLine θεωρητικό μέρος - δες τις ημερομηνίες εδώ)

Η θεωρία αποτελεί απαραίτητο και πολύ βασικό μέρος του σεμιναρίου όπου αναλύονται βασικά θέματα όπως η φιλοσοφία και προσέγγιση Birthlight, οι ανάγκες των βρεφών σύμφωνα με τη σύγχρονη παιδαγωγική προσέγγιση, η ανάπτυξη των παιδιών σε σωματικό, συναισθηματικό και κοινωνικό επίπεδο, και φυσικά ζητήματα γονεικότητας.

Οι μαθητές μας αντιλήφθηκαν πλήρως τη σημασία της σωστής εκπαίδευση με βάση την επιστημονική γνώση και πώς όλα αυτά μπορούν να προσαρμοστούν και να ενταχθούν στα μαθήματα Βρεφικής Κολύμβησης.

Στη συνέχεια οι μαθητές Birthlight θα συμμετάσχουν στην πρακτική εκπαίδευση που και αυτή με τη σειρά της είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης. Το πρακτικό μέρος πραγματοποιείται σε διαφορετικές περιοχές σε Ελλάδα και Κύπρο, και πάντα λαμβάνει χώρο σε οργανωμένα κέντρα κολύμβησης. (δες τις περιοχές και τις ημερομηνίες εδώ)

Ο Birthlight αποτελεί τον πιο επικαιροποιημένο εκπαιδευτικό οργανισμό σε θέματα όπως η βρεφική και νηπιακή κολύμβηση, εκπαιδεύοντας συνεχώς επαγγελματίες, οι οποίοι με αγάπη, σεβασμό αλλά και επιστημονική γνώση μπορούν να προσφέρουν σημαντικά μαθήματα και εμπειρίες σε γονείς και παιδιά.

 

Για περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές επικοινωνήστε μαζί μας


Διαβάστε τις Γενικές Πληροφορίες για τα εκπαιδευτικά σεμινάρια Birthlight εδώ


Facebook

 

Η Κική Κατσικάρη εξειδικεύεται στο baby swimming, την εγκυμοσύνη και τη λοχεία παραδίδοντας καθημερινά μαθήματα σε οικογένειες. Έχει εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί σε όλους τους τομείς της βρεφικής κολύμβησης.

Newsletter

Newsletter

Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Baby Swimming | Σεμινάρια | Κική Κατσικάρη

6948 050 179

info[a]kikikatsikari.gr

www.kikikatsikari.gr