Baby Swimming part 1 - Online Θεωρία | Συνδυασμός online και δια ζώσης εκπαίδευση

Baby Swimming part 1 - Online Θεωρία | Συνδυασμός online και δια ζώσης εκπαίδευση

Baby Swimming part 1 - Online Θεωρία | Συνδυασμός online και δια ζώσης εκπαίδευση
Ολοκληρωμένο Σεμινάριο
Λεπτομέρειες
23 Νοέμβριος 2021 έως 24 Νοέμβριος 2021
online
+306948050179
info@kikikatsikari.gr

To σεμινάριο Baby Swimming part 1 - Online Θεωρία | Συνδυασμός online και δια ζώσης εκπαίδευση αποτελεί το θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου Baby Swimming part 1 και είναι το πρώτο στάδιο της εκπαίδευσης του σεμιναριου Baby Swimming part 1.

Η ιδιαίτερη έμφαση του σεμιναρίου Baby Swimming part 1 είναι τα παιδιά ηλικίας 8 εβδομάδων έως 15 μηνών.

Tα σεμινάρια Baby Swimming διοργανώνονται από τον Birthlight ο οποίος λειτουργεί πάντα με βάση τις τελευταίες εξελίξεις της έρευνας στον ιατρικό και επιστημονικό τομέα.

Ο εκπαιδευτικός σχεδιασμός των σεμιναρίων ακολουθεί μεθοδολογίες που στηρίζονται σε δια ζώσης, online (εξ αποστάσεως) και μικτή μάθηση.

Η συγκεκριμένη εκπαίδευση υποστηρίζει τόσο ασύγχρονες όσο και σύγχρονες μορφές επικοινωνίας με σύγχρονα ψηφιακά μέσα όπως το Σύστημα Διαxείρισης Μάθησης LearnDash και το Σύστημα Εικονικής Τάξης Zoom.

Στόχος είναι η ευελιξία και η δυνατότητα συμμετοχής σε όσους επιθυμούν να εξειδικευτούν στους συγκεκριμένους τομείς σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες και τον δικό τους ρυθμό.

Το σεμινάριο Baby Swimming part 1 Συνδυασμός online και δια ζώσης εκπαίδευση περιλαμβάνει

ΘΕΩΡΙΑ : 2 μέρες online Zoom θεωρία + online υλικό ασύγχρονης εκπαίδευσης
ΠΡΑΞΗ  : 2 μέρες δια ζώσης

Το online θεωρητικό μέρος πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 23-24 Νοεμβρίου 2021 μέσω ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας (ΖΟΟΜ).

Ο ενδιαφερόμενος επιλεγει την ημερομηνία που τον εξυπηρετεί και στη συνέχεια επιλέγει την περιοχή που επιθυμεί να παρακολουθήσει το πρακτικό μερος του σεμιναριου baby swimming part 1 μικτής εκπαίδευσης.

* Διαθέσιμες Ημερομηνίες Διεξαγωγής του ONLINE ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ μέρους για το σεμινάριο Baby Swimming part 1:

  • 23-24 ή 27-28 Νοεμβρίου 2021
  • 07-08 Δεκεμβρίου 2021
  • 15-16 ή 18-19 Ιανουαρίου 2022
  • 05-06 ή 08-09 Φεβρουαρίου 2022

**Διαθέσιμες Περιοχές Διεξαγωγής του ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Μέρους για το σεμινάριο Baby Swimming part 1:

  • Αθήνα 11-12 Δεκεμβρίου 2021 ή
  • Αθήνα 29-30 Ιανουαρίου2022
  • Θεσσαλονίκη 19-20 Φεβρουαρίου 2022
  • Κρήτη 2022
  • Κύπρος 2022

***οι ημερομηνίες για το πρακτικό μέρος κάποιας περιοχής --σε περίπτωση που δεν έχουν ανακοινωθεί-- θα ανακοινωθούν έπειτα από συνεννόηση με τους συμμετέχοντες-όσους έχουν κατοχυρώσει τη θέση τους για τη συγκεκριμένη περιοχή.

Στόχος είναι η ευελιξία και η δυνατότητα συμμετοχής σε όσους επιθυμούν να εξειδικευτούν στους συγκεκριμένους τομείς σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες και τον δικό τους ρυθμό.


Το εκπαιδευτικό σεμινάριο baby swimming part 1 Birthlight περιλαμβάνει την ιδιαίτερη φιλοσοφία και την ξεχωριστή προσέγγιση Birthlight με επιστημονικό υπόβαθρο.

Καλύπτει πάντα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τόσο σε εκπαιδευτικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο. Πραγματοποιείται σε κατάλληλα οργανωμένους χώρους και προσφέρει ολοκληρωμένο φάσμα τόσο θεωρίας όσο και πράξης, δεδομένου ότι οι συμμετέχοντες κάνουν πρακτική στο νερό και έχουν τη δυνατότητα εκπαίδευσης σε πραγματικές συνθήκες μαθήματος με βρέφη και γονείς.

Το baby swimming part 1 είναι πραγματικά θεμελιώδες και καλύπτει την ιδιαίτερη φιλοσοφία και προσέγγιση Birthlight. Περιλαμβάνει τις πρακτικές της Βρεφικής Κολύμβησης, την ανατομία και φυσιολογία των βρεφών. Χρησιμοποιούνται οπτικά βοηθήματα για να διευκολυνθεί η μάθηση ενώ οι μαθητές λαμβάνουν ένα λεπτομερές εκπαιδευτικό εγχειρίδιο. Αυτές οι τρεις ημέρες είναι επίσης ένα εμπειρικό ταξίδι όσον αφορά τη διδασκαλία σε βρέφη μικρότερα των 3 μηνών αλλά και μεγαλύτερα από 15 μηνών.

Το σεμινάριο αυτό μεταδίδει τις διεθνούς φήμης πρακτικές του Birthlight για τη βρεφική κολύμβηση : λαβές, πλευστότητα, κολύμπι με τα μωρά, ευγενικές-αποτελεσματικές προσεγγίσεις για τη βουτιά και την προοδευτική ανεξάρτητη κολύμβηση μέσω της γονεϊκής υποστήριξης και φιλικής ατμόσφαιρας.

Ο δεσμός και η επικοινωνία μεταξύ του γονέα και του μωρού ενισχύεται χάρη στις πρακτικές Birthlight. Η εκπαίδευση στο σεμινάριο baby swimming part 1 ρίχνει φως στην έντονη αντίθεση μεταξύ των εξαναγκαστικών και βίαιων μεθόδων εκμάθησης Βρεφικής Κολύμβησης σε σχέση με τις ήπιες αλλά αποτελεσματικές μεθόδους που σέβονται το παιδί και που απελευθερώνουν τις έμφυτες δυνατότητες του για το κολύμπι.

Όλη αυτή η φιλοσοφία σε συνδυασμό με τον αυστηρά μικρό αριθμό συμμετεχόντων (ο οποίος δεν ξεπερνά τα 14 άτομα) εξασφαλίζει και προσφέρει την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη προετοιμασία των εκπαιδευόμενων προπονητών βρεφικής κολύμβησης Birthlight προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι να διδάξουν τα δικά τους μαθήματα και να δημιουργήσουν τις δικές τους σχολές.

Με παράλληλη υποστήριξη (φιλοξενία στο site Birthlight, συμμετοχή στο forum, διαφήμιση κ.α.) από τον οργανισμό και στην μετέπειτα πορεία τους ως εκπαιδευτές Birthlight


Γλώσσα του σεμιναρίου baby swimming part 1 είναι η ελληνική και καθηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Κική Κατσικάρη.

Τα σεμινάρια είναι ανοικτά και απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες που τους ενδιαφέρει να αποκτήσουν και να κατακτήσουν τη συγκεκριμένη γνώση!


Για περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές επικοινωνήστε μαζί μας

ή καλεστε στο +30 6948050179 (Κική Κατσικάρη - Συνεργάτης και Καθηγήτρια Birthlight)

info@kikikatsikari.gr

www.kikikatsikari.gr


Διαβάστε τις Γενικές Πληροφορίες για τα εκπαιδευτικά σεμινάρια Birthlight εδώ


Facebook

 

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Η Κική Κατσικάρη εξειδικεύεται στο baby swimming, την εγκυμοσύνη και τη λοχεία παραδίδοντας καθημερινά μαθήματα σε οικογένειες. Έχει εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί σε όλους τους τομείς της βρεφικής κολύμβησης.

Newsletter

Newsletter

Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Baby Swimming | Σεμινάρια | Κική Κατσικάρη

6948 050 179

info[a]kikikatsikari.gr

www.kikikatsikari.gr